Traduceţi:
Romanian EnglishGDPR - NOTA DE INFORMARE SI DECLARAȚIE DE CONFIDENTIALITATE

 

Compania AUTOPARK DEUTSCH gestionează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 aplicabil în Uniunea Europeană („GDPR”). În acest sens, AUTOPARK DEUTSCH acționează în calitate de operator al datelor dumneavoastră cu caracter personal și al datelor cu caracter personal ale tuturor celor ce accepta să vizite site-ul nostru („Date cu caracter personal”), și anume stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a Datelor cu caracter personal.

În sensul prezentei declarații de confidențialitate, vă rugăm să rețineți că termenul de „prelucrare” va reprezenta orice operațiune efectuată asupra Datelor cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea, modificarea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin orice metode, ștergerea sau distrugerea acestora.

AUTOPARK DEUTSCH  dorește să fie complet transparent în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și, în acest scop, vă prezentăm mai jos toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la acest subiect.

Vă rugăm să citiți această declarație de confidențialitate pentru a înțelege operațiunile de prelucrare a datelor efectuate de catre AUTOPARK DEUTSCH . Mai multe AICI